OpenSesame CRM
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@os-crm.com
Web: www.os-crm.com

[ vacatures | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
OpenSesame CRM
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@os-crm.com

CRM voor bibliotheken

De beschikking over een centraal systeem met de opslag van gegevens rondom business partners van bibliotheken zoals bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen biedt een bibliotheek interessante mogelijkheden.

Behalve om evidente zaken zoals NAW gegevens (Naam, Adres en Woonplaats) gaat het om portfolio-informatie en de mogelijkheid voor het eenvoudig vastleggen van contact-momenten en afspraken. CRM voor bibliotheken biedt daardoor ook standaard mogelijkheden op het gebied van gerichte mailings en marketingacties. Het systeem maakt het mogelijk om gegevens met elkaar te delen en levert efficiencywinst op doordat het alle losse CRM systemen bij bibliotheken vervangt.

Het systeem is in eerste instantie door BNL (thans Koninklijke Bibliotheek) opgezet en beheerd. Voor bibliotheken met meer dan 9 gebruikers bieden we een eigen “instance” (online CRM omgeving) waarmee je het systeem volledig naar je hand kunt zetten zonder bijkomende ontwikkelkosten. Zo pluk je optimaal de vruchten van een online en extreem flexibel CRM systeem met koppelingen naar bijvooebeeld G!ds en een webshops.

Inmiddels wordt het CRM systeem door verschillende bibliotheken tot volle tevredenheid gebruikt en hebben zij altijd toegang tot hun eigen CRM omgeving via de browser en via mobiele apparaten zoals iphone en tablets.

Wil je weten wat deze CRM oplossing voor jou kan betekenen en op welke manier het in je huidige IT landschap wordt opgenomen? Neem dan contact op met ons.


Naar boven

Case

Dieetinzicht. Gezond leven is te lerenDieetinzicht, een website door artsen en diëtisten over voeding bij ziekte én bij gezondheid...

Lees verder >