OpenSesame CRM
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@os-crm.com
Web: www.os-crm.com

[ vacatures | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
OpenSesame CRM
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@os-crm.com

Customer Life Cycle

De Customer Life Cycle gaat over alle stappen die een klant zet tijdens het koop en klantproces. Het betreft dus alle conversaties die je met een klant hebt. Vanaf het eerste websitebezoek tot en met de verbondenheid met een loyale klant.

lifecycle model 2 500px

De loyale klant

Een klant blijft loyaal als je met hem in gesprek blijft en proactief meedenkt over de volgende stap. Daarvoor is het belangrijk dat je je klant goed kent. Dat je op het juiste moment het juiste gesprek opstart. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan het volledige klantbeeld. Een klantbeeld waarin ook de 'touch points' naar voren komen en gebruikt worden voor passende communicatie. Touch points zijn die momenten dat de klant je website bezoekt of een mailing opent.

 

loyalcustomer

De tevredenheid van loyale klanten moedigt andere prospects aan zich bij jouw customer life cycle te voegen.Jim Sterne and Matt Cutler

De niet vergeten prospect

Voor sommige branches geldt dat mensen zich ver van te voren oriënteren en misschien nog wel een jaar van conversie verwijderd zijn. Een klantbeeld waarin 'touch points' meegenomen worden en waarbij je bijvoorbeeld op de hoogte wordt gesteld van het gegeven dat een prospect jouw website weer bezoekt (en welk onderwerp) draagt bij aan een hogere waardering en een daaruit voortvloeiende hogere conversie.


Naar boven

Case

Sint Maartenskliniek Geen grote kaartenbakken met 1500 lezers meer, maar distributielijsten en prachtige overzichten op het scherm. Op gebruikersniveau en op documentniveau. Meer weten...

Lees verder >