OpenSesame CRM
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@os-crm.com
Web: www.os-crm.com

[ vacatures | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
OpenSesame CRM
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@os-crm.com

Van start met CRM

Een CRM implementatie begint met een goede voorbereiding. Daar kun je zelf al veel stappen in de goede richting voor zetten door een goed beeld te hebben van je huidige en gewenste situatie. Hiervoor bieden wij je graag de CRM checklist aan waarmee je CRM strategie concreet wordt gemaakt.

De stap erna is het selecteren van het voor jou juiste CRM pakket. Simpelweg functionaliteiten (features) vergelijken is niet voldoende. Het gaat om de functionaliteiten die er voor jullie organisatie toe doen.

Wij ontwikkelen een leidraad  die je meeneemt langs de verschillende onderwerpen zodat je die per pakket kan scoren en wegen. Ook dit is dus een stap die je zelf kunt nemen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze leidraad voor CRM pakketselectie. Dit levert als resultaat een goed beeld van geschikte CRM systemen en geeft richting aan het CRM implementatietraject.

Voor beide stappen geldt uiteraard dat OpenSesame CRM deze kan begeleiden waarbij onze kennis en ervaring uiteraard van toegevoegde waarde is.


Naar boven

Case

Openbare Vlaamse Afvalstoffen MaatschappijCruciaal voor de OVAM, zoals voor veel organisaties in België, noemt Billiaert dat OpenIMS uitermate geschikt is voor hybride omgevingen en onbeperkt geschikt is voor Open Standaarden...

Lees verder >