OpenSesame CRM
Richterslaan 2
NL - 3431 AK Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 60 35 640
E-mail: info@os-crm.com
Web: www.os-crm.com

[ vacatures | informatie aanvragen | contact ]

image: de woestijn - informatie op elke werkplek
OpenSesame CRM
Richterslaan 2
NL-3431 AK Nieuwegein
telefoon : +31(0)30 60 35 640
fax : + 31(0)30 63 00 333
e-mail : info@os-crm.com

Sugar 7 demo

SugarCRM heeft Sugar versie 7 gelanceerd en daar zijn we erg enthousiast over. Sugar 7 biedt een aantal verbeteringen die er voor zorgen dat je efficiënter zal werken.

Bediening

sugar7De interface van Sugar 7 is frisser, maar ook de ruimte is beter benut en er kan makkelijk tussen verschillende 'views' geschakeld worden. Daarnaast is de applicatie na het inloggen beduidend sneller dan haar voorgangers. Er is duidelijk slimmer geprogrammeerd en veel completer vormgegeven.

Bewerken

Veel informatie kan nu gewijzigd worden door direct op het potlootje naast het veld te klikken. Dit maakt het up-to-date houden van je gegevens wel heel eenvoudig.

Social

Op veel plekken kan nu geschakeld worden tussen de statische data en de activiteiten streams. De activiteiten streams bestaan uit zowel interne activiteiten (afspraken, telefoongesprekken) als social feeds (Linkedin, Twitter).

Klantbeeld

Door ook naast de klant- en contactkaarten dashboards toe te staan ontstaat in een oogopslag direct een compleet klantbeeld. Dit is zoals CRM bedoeld is.

SugarCRM zet de gebruiker centraal

SugarCRM legt met Sugar 7 de focus op het individu.

Sugar 7 demo

Sugar 7 moet je volgens ons gewoon zelf ervaren. Wij sturen je graag de login-gegevens voor je eigen Sugar 7 demo toe!


Naar boven

Case

Hulpverlening Gelderland Midden Dat met bijzondere belangstelling gekeken zou worden naar producten op basis van Open Source technologie stond al snel vast. Niet alleen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding, legt Langeveld uit...

Lees verder >